Viser av varer
Salg
Nyhet
- 24%
Heuchera "Palace Purple"
130,- 99,-
Heuchera Americana Palace Purple er en skummel sak. Vokser opp mot 60 cm. i løpet av første sommeren og blir også kraftig i vidden. "ALUNROTENS UGRESSDREPER". MEN FOR ALL DEL, med rett stell kan den bli fantastisk vakker (gjerne i direkte sol). Planten er en av få som danner frø, MYE FRØ. Bør knipe av blomstene er par ganger om sommeren. Husk den vokser over alt den står sammen med OGSÅ UGRESSET, suveren å plante i en umulig ugress skråning. Planten trenger ellers minimalt med stell. Pluggene er gjennomrotet og klare for videre driving i potter eller rett i bed. Trives best i full sol til halv skygge. Blomstrer fra Høyde: Ca 60cm Planter kan sendes i posten. Sendes fortløpende, men prøver å unngå at planter blir liggende på en postterminal over helga.
Salg
- 24%
Heuchera "Melting Fire" Red-Purple
130,- 99,-
Trives best i full sol til halv skygge. Blomstrer fra juni til august. Høyde 20-30 cm. Planter kan sendes i posten. Sendes fortløpende, men prøver å unngå at planter blir liggende på en postterminal over helga.
Salg
Nyhet
- 24%
Heuchera "Sanguineum Coral Forest"
130,- 99,-
Heuchera Sanguineum Coral forest Ruby bells er en av de eldste Alunrot. Har samtidig vært populær da den er svært hardfør. Trives ved fjæra som opp på 1.000m Er forholdsvis lav, men med ganske lange blomster. Blomstrer først andre året. Kan danne frø Trives best i full sol til halv skygge. Blomstrer fra Høyde: Planter kan sendes i posten. Sendes fortløpende, men prøver å unngå at planter blir liggende på en postterminal over helga.
Salg
Nyhet
- 24%
Trane
1.179,- 899,-
En dekorativ trane laget av metall. Kraftig stål i føttene,som gjør at den lett kan tråkkes ned i bakken,og står stødig.
Salg
- 27%
Bålpanne
3.750,- 2.750,-
Denne bålpannen kommer med ett unikt design, med en buet topp, som maksimerer luftstrømmen og øker forbrenningsprosessen. Det vil si, slutt på sur røyk når du skal kose deg ved bålpannen. Bunnventiler lar oksygen mate ilden nedenfra, samtidig som den transporterer varmt oksygen opp mellom ovnsveggene og tilbake i ilden. En mer fullstendig forbrenning gjør at små partikler som ellers ville vært røyk, brennes opp. Dette gjør at denne bålpannen brenner nesten uten røyk. Bålpanne kommer ferdig "montert" her er det ingen løse deler. Leveres med praktisk vanntett bag, så den enkelt kan pakkes ned og bæres med på tur, eller pakkes i campingvogna/ bobilen uten fare for at andre gjenstander skal få sot på seg. Praktisk info: Størrelse: 41 X 33 cm. Vekt: 7,8 kg. Laget av 304 stainless steel. Produktet Skal tømmes for aske etter bruk. Rengjøres med tørr klut. Bålpannen vil endre farge etter at den tas i bruk. Dette er en helt naturlig prosess når stålet blir varmt.
Salg
- 24%
Heuchera "Marvelous Mable"
130,- 99,-
Trives best i full sol til halv skygge. Blomstrer fra juni til august. Høyde 20-30 cm. Planter kan sendes i posten. Sendes fortløpende, men prøver å unngå at planter blir liggende på en postterminal over helga.
Salg
- 17%
Biopeis rund
599,- 499,-
Liten biopeis som kan brukes både inne og ute. Biopeisen gir den gode "levende flamme" stemningen. Høyde 55cm, Ø 22cm Biopeisen bruker bioetanol som brensel, som verken soter, lukter, eller produserer røyk. Leveres med slukkeverktøy. Pyntestein følger ikke med. Biopeiser må kun brukes under oppsyn. Biopeiser SKAL IKKE fylles med bioetanol, før etter ca 20 min etter at den har slukket.